Overslaan en naar de inhoud gaan

Opstellingen

Eerstvolgende datum: -

Elke maand organiseren we op een donderdagavond Opstellingen in de Vrijman. Alle vragen zijn welkom: van persoonlijke vragen en vragen in de familiesfeer tot werk en maatschappelijke vraagstukken. 

We werken met een vaste, ervaren groep representanten. Zo bieden we vraaginbrengers een stevige holding space en ontwikkelen we met elkaar de kwaliteit van onze opstellingen steeds verder.

Kosten

Een vraag inbrengen kost 100 euro. We stellen 2 vragen per avond op. Mocht je een keer mee willen doen als representant, dan is dat ook mogelijk op donatiebasis. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar een goed doel. Het eerste goede doel is Oekraïne.

Inloop: vanaf 19:00 uur 

Over opstellingen

Opstellingen zijn een manier om diepgaand inzicht te krijgen in patronen. Patronen van jezelf, uit je familie, van je gezin, op je werk en in de maatschappij. Door deze patronen inzichtelijk te maken en te ontrafelen, komt er ruimte voor een nieuw perspectief, nieuw bewustzijn.

Opstellingen helpen om ‘dat wat vastzit’ los te weken en de oorzaak of oorsprong in het bewustzijn te brengen zodat ermee gewerkt kan worden. In opstellingen halen we ‘boven water’ wat nog verborgen zit. Hiermee verkrijgen we dieper inzicht op vraagstukken die met analytische vermogens alleen niet opgelost kunnen worden. Het maakt energie vrij om moeitelozer met persoonlijke of werk gerelateerde vraagstukken om te gaan.

Het is onze intentie om bewustzijn te ontwikkelen. We doen dit voor onszelf, onze gezinnen, vrienden, de wijk en voor onze werkomgeving. Dat is onze bijdrage aan de wereld. 

De opstellers:

Linda Osnabrug
Luce van Druenen
Marjolein Beek
Leon Schutte

Meer info en aanmelden

Japanse kersenboom in bloei tegen een blauwe lucht